
21 грудня 2021 року на базі Житомирського центру розвитку дитини № 41 відбувся майстер-клас для кухарів закладів дошкільної освіти від бренд-шефа Maresto Сергія Пастуха, на якому були продемонстровані можливості пароконвектомата, особливості роботи та обслуговування обладнання.
В практичній частині майстер-класу було приготовлено гречану кашу розсипчасту, котлети в паніровці смажені та котлети на пару. Присутні із задоволенням смакували приготовленими стравами та відмітили їх високі смакові якості.
Усі присутні відзначили високий рівень організації та проведення майстер-класу, його цінність у роботі з новим технологічним обладнанням. Це покращить ефективність роботи кухарів та якість харчування дітей.
Колектив ЖСЦРД № 41 висловлює щиру подяку Департаменту освіти Житомирської міської ради за забезпечення харчоблоку пароконвектоматом та організацію навчання.